+ 1 (707) 877-4321
+ 33 977-198-888

Shefqet Avdusch Emini Art Gallery - Shefqet Avdusch Emini Artworks

Shefqet Avdusch Emini Art Gallery - Shefqet Avdusch Emini Artworks

"ARTISTI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETë BOTëRORë Të ARTIT Piktura e cila mbeti ne koleksionin permanent te Museut Modern ne Estremoz,Portugal ARTISTI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETë BOTëRORë Të ARTIT Faruk Tasholli 10/08/2014 GAZETARIT RUS I THASHë: UNë JAM SHQIPTAR NGA KOSOVA DHE DUA Të DIHET ORIGJINA IME Piktori nga Kosova, Shefqet Avdush"

Shefqet Avdusch Emini
Shefqet Avdusch Emini
Artworks added the
Added April 2 2007
Artworks Media
Artworks Topics
Artworks Styles
Sizes
Prices
Artworks from 1 to 25 (on 26 total)


26.Untitled

25.Untitled

24.Untitled

23.Untitled

22.Untitled

21.Untitled

20.Untitled

19.Untitled

18.Untitled

17.Untitled

16.Untitled

15.Untitled

14.Untitled

13.Untitled

12.Untitled

11.Untitled

10.Untitled

09.Untitled

08.Untitled

07.Untitled

06.Untitled

05.Untitled

04.Untitled

03.Untitled

02.UntitledEMAIL- EMAIL- EMAIL- EMAIL- EMAIL- * A