+ 1 (707) 877-4321
+ 33 977-198-888

Artwork >> Martijn Limburg >> Collage de Collet


Artwork >> Martijn Limburg >> Collage de Collet

"Collage de Collet"
Martijn Limburg
Acryl on Canvas - 20 Inches x 16 Inches
"Collage de Collet" is een impressie van de Camping en omgeving van het plaatsje Collet de Dèze in Frankrijk. Deze collage is bedoeld als herinnering aan de fijne tijd die de vele Collet gangers er vele jaren genoten. Met de klok mee en boven aan beginnende: Gezicht op de camping gebouwen vanaf het voedbal veldje, met jeux de Boules spelende Hennie Holtackers samen met Trees en John Leka Tompessy, Impressie van het Kerkje, dan de BAR van het "Maanmannetje" en later "Bor de Wolf", Het Terras van BAR\Restauant gezien vanaf de trap naar het postkantoortje en de dokter, ook vanaf daar gezien Het Huis\supermarkt van Coco langs de Weg, De ijzeren brug naast de Camping en tot slot Guido Holtackers zittend in water met kano en Tim en Niels Limburg spelend in de rivier. Niet in beeld maar wel echte Collet Gangers: Fam. Hannie en Ron Schmitz, Jojanneke en Fam., Kees en Karin en kinderen, Jan van Vliet, Jelle en de moeder van Jelle, Fam. Dumarniten, De Fam. Sef Maas, Hans Christus, Fam Ewout Limburg, Fam. Holtackers, Monique en Martijn Limburg en nog anderen?

Print 7 US$

Poster 45 US$


Loading Martijn Limburg biography....
Write a message in Martijn Limburg's guestbook
ICE Queen
Ice Queen is an epic piece. I loved it.
(Karie, 2 February 2016)
Thumbs up
Thumbs up to you on this. Great idea to paint. I think you have done an excellent job.
(Cherry, 10 January 2016)
Ice Queen
Ice Queen is a great piece of work. You have done great on it.
(Nicci, 28 December 2015)
Love
Love this. Wonderful work.
(Jess, 25 November 2015)
Awesome and amazing
This is awesome and amazing work. You can really do some great art.
(Dean, 22 November 2015)
Amazing and great
Great work. Amazing work. Great job.
(Jada, 20 November 2015)
Groovy
This is such groovy work. I really dig it.
(Bella, 30 October 2015)
Beautiful work
Beautiful work. I am very proud of what you have done.
(Susan Grant, 13 October 2015)
goede tip
Wat een professionele site, wow. Ik zal je van de week een paar foto's sturen met afbeeldingen van mijn schilderijen. Zeer interessant werk van jouw. Heeft wat weg van degas en matisse in begin periode. groet arnold
(arnold van der meij, 21 May 2006)
Reactie
Heej Martijn, we hebben je site gezien en het ziet er mooi uit! Je hebt het in de vingers. Ga zo door, dan kun je nog eens een expositie houden. Gr Lenie en Corné...
(Lenie en Corné, 14 April 2006)
La bella Toscana
Ha Martijn, Het ziet er fantastisch uit!! Vooral La bella Toscana. Ik geloof dat we toch nog iets van je kunnen leren!! Groetjes Wendy (van de cursus)!!
(Wendy, 23 March 2006)
danse de Ans
Martijn, Dit werk is prachtig geworden. Compliment! Groetjes Truce
(Truce van de Vorle, 17 March 2006)
 Romanticism in Cooperation with Grand Daughter   In the Mean time my granddaughter and I started to work in close cooperation, producing stylisch romanticism. To get the access to thes South of France we need to sell some of them. So you will find them on sale on this site.

 "Accessible Arts"   Impressionistic & Surrealistic Paintings that are very Accessible, and as being normal for artistic people it will be not so difficult to get severe price reductions, if you think that a particular prices is to high for you.
EMAIL- EMAIL- EMAIL- EMAIL- EMAIL- * A