+ 1 (707) 877-4321
+ 33 977-198-888

Shefqet Avdusch Emini Art Gallery - Shefqet Avdusch Emini Artworks

Shefqet Avdusch Emini Art Gallery - Shefqet Avdusch Emini Artworks

"ARTISTI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETë BOTëRORë Të ARTIT Piktura e cila mbeti ne koleksionin permanent te Museut Modern ne Estremoz,Portugal ARTISTI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETë BOTëRORë Të ARTIT Faruk Tasholli 10/08/2014 GAZETARIT RUS I THASHë: UNë JAM SHQIPTAR NGA KOSOVA DHE DUA Të DIHET ORIGJINA IME Piktori nga Kosova, Shefqet Avdush"

Shefqet Avdusch Emini
Shefqet Avdusch Emini

Gallery translation :
Fine art by Shefqet Avdusch Emini Oeuvres de Shefqet Avdusch Emini Shefqet Avdusch Emini Shefqet Avdusch Emini Shefqet Avdusch Emini Shefqet Avdusch Emini Shefqet Avdusch Emini Shefqet Avdusch Emini Shefqet Avdusch Emini

All 26 Artworks from Shefqet Avdusch Emini

RSS feed Shefqet Avdusch Emini

Spread Shefqet Avdusch Emini's exhibition on
Artworks added the
Added April 2 2007
Artworks Media
Artworks Topics
Artworks Styles
Sizes
Prices
Artworks from 1 to 25 (on 26 total)


26.Untitled

25.Untitled

24.Untitled

23.Untitled

22.Untitled

21.Untitled

20.Untitled

19.Untitled

18.Untitled

17.Untitled

16.Untitled

15.Untitled

14.Untitled

13.Untitled

12.Untitled

11.Untitled

10.Untitled

09.Untitled

08.Untitled

07.Untitled

06.Untitled

05.Untitled

04.Untitled

03.Untitled

02.Untitled

EMAIL- EMAIL- EMAIL- EMAIL- EMAIL- * A